Kuru Saçlar için Nemlendirici Bakım Maskeleri

0
aveda

Kuru saçlar için nemlendirici bakım maskeleri, saçlara anında 4 kat daha fazla nem veriyor. Muhteşem performansı ile yeni vegan saç bakım maskeleri, besin değeri yüksek içeriğiyle Aveda’nın popüler nemlendirme serisi olan Nutriplenish saç bakım koleksiyonuna katıldı.

Aveda’nın %96 doğal içerikli, vegan ve hayvanlar üzerinde test edilmemiş Nutriplenish Kuru Saçlar için Nemlendirici Saç Bakım Maskeleri ile vegan ve besin değeri yüksek nemlendirmenin keyfini çıkarın. Vegan içeriklerden oluşan, hafif ve yoğun nemlendirici formüllere sahip maskeler, saça anında 4 kat daha fazla nem vererek saç bakımının gücünü, besin değeri güçlü içeriklerden alıyor ve günlük saç bakım rutininizi oluşturuyor. Nutriplenish Kuru Saçlar için Nemlendirici Saç Bakım Maskeleri, saçları yeniler, nemlendirir ve gözle görülür şekilde canlı saçlar sunmak için omega-5 bakımından zengin organik nar yağı, mango yağı ve organik hindistan cevizi yağı karışımıyla güçlendirilmiştir.

nutriplenish aveda

Nutriplenish Kuru Saçlar için Nemlendirici Saç Bakım Maskeleri’nin yoğun ve hafif nemlendirici formül seçenekleri ile haftalık derinlemesine nemlendiren saç bakım rutininiz artık her tür ve dokudaki saçlar için uygun. Kuru saçlar için nemlendirici maskeyi yağlanmaya meyilli olan ince ve orta telli saçlarda tercih ederken, Kuru saçlar için yoğun nemlendirici Maskeyi ise orta ve kalın telli saçlarda daha yoğun bir nemlendirme için tercih edebilirsiniz. Derinlemesine nemlendiren bir bakım için maskeyi haftada bir kez Nutriplenish saç kremi yerine kullanın.

 

Aveda’nın Profesyonel Global Sanat Başkan Yardımcısı Antoinette Beenders, evde spa benzeri bir deneyim sunmak için Nutriplenish  maskesini  gece veya istenirse saçta sabaha kadar bekletilerek de kullanılmasını öneriyor. “Maskeyi kullandıktan sonra başınıza sıcak bir havlu koyun, arkanıza yaslanın ve maske faydasını gösterirken rahatlamaya başlayın. Kendinize bakım yapmanızın yanı sıra, güzel bir duyusal deneyim yaşayacaksınız.”

saç bakımı

Nutriplenish™ Kuru Saçlar için Nemlendirici Maske, vegan, % 98 doğal türevli, hafif yapılı kremsi formülü ile saçı ağırlaştırmadan nemlendiriyor. Bu maske, besin değeri güçlü içeriklerle saçı beslerken, nemlendirme özelliğiyle ince ve orta telli tüm saç tiplerine yumuşaklığını ve parlaklığını geri kazandırıyor. Ürünü kullanan kadınların %93’ ü saçlarının nemlenmiş, beslenmiş ve yenilenmiş hissettiğini söylüyor.

Nutriplenish Kuru Saçlar için Yoğun Nemlendirici Maske, vegan, %96 doğal türevli, yoğun krem formülü ile en kuru saçlarda bile nemi saça hapseden bir maskedir. İçerisinde Nutriplenish kuru saçlar için nemlendirici maskeye kıyasla x2.5 kat daha fazla besleyici yağ bulunur. Yoğun Nemlendirici Maske, orta ve kalın telli saçların her dokusunun yumuşaklığını ve parlaklığını korumasını sağlar. Ürünü kullanan kadınların %96’ısı, saçlarının yenilenmiş ve nemli gözüktüğünü söylüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz