Bella Maison’un eşsiz kozmetik ailesi

0
oda kokusu

 

Bella Maison’un eşsiz kozmetik ailesi ile evinizde unutulmaz koku şölenleri yaşayın. Bella Maison, koku yelpazesinde zambak ve yasemin gibi çiçeksi; vanilya, marshmallow gibi şekerli notaları sunuyor.

2016 yılından bu yana ev-yaşam sektörüne değer katan, Türkiye’nin genç ve dinamik ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison dekorasyon severleri yeniliklerle buluşturuyor.

Aynı zamanda tarçın, zencefil gibi baharatlı; bergamot, limon gibi fresh notaları da geniş koku yelpazesinde bulundurarak her tarza uygun sayısız alternatif oluşturuyor. Kokulu mumlar, oda ve kumaş spreyleri, sabunlar ve daha pek çok seçenek içerisinden siz de kendi zevkinize uygun olanı seçip evinizde koku şöleni yaratabilirsiniz.

Bella Maison’un eşsiz kokuları

Koku hafızalarınızda önemli bir yer edinecek olan Bella Maison’un eşsiz kokuları, anılarınızı unutulmaz hale getirirken size eşlik edecek. Kozmetik ailesinin yeni üyesi Vanilla Noir Kavanoz Mum, üst notalarında madagaskar vanilya; alt notalarında hindistan cevizi, marshmallow şekerli notalarının muazzam uyumu ile hem kokusuyla hem şıklığıyla evinizin vazgeçilmezlerinden olmaya aday.

mum

Citrus Soy Wax Mum

Bella Maison’un kozmetik ailesine yeni katılan bir diğer kokulu mumu Citrus Soy Wax Mum, bitkisel soy waxtan üretilmiş, %100 doğal, vegan ve organik içeriğe sahip. Üst notalarında şeftali, bergamot ve narenciye; alt notalarında portakal çiçeği ve meşe yosunu uyumlarıyla eşsiz bir koku sunuyor.

citrus mum

Citrus Soy Wax Mum ile evinizde koku şöleni yaşarken aynı zamanda evinize dekorasyonunda gözle görülür bir şıklığa imza atacaksınız. Vazgeçilmez Bella Maison kokularından dilediğinizi seçip koku seti olarak hem kendinize hem de sevdiklerinize hediye edebilir, set içeriğindeki kokulu mum ve oda kokusuyla evinizde daha kalıcı bir koku şöleni yaşayabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz