AKNE SİVİLCE VE LEKELERE KARŞI

0
karanfil

Doğanın mucizevi bitkilerinin gücüyle hazırlanan Harrem Hidrosol Serisi, zengin içerikleriyle hem cildinize ve hem de ruhunuza iyi gelecek. Cilt lekeleri ve akneler için de çözüm aynı zamanda.

Bitkilerin iyileştirici gücünü kullanarak birbirinden şifalı çiçek suları  hazırlayan Harrem, geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan bu özel ürünleri aynı reçeteler ile sunmaya devam ediyor.

AKGÜNLÜK HİDROSOLÜ İLE SIKI, PARLAK VE CANLI BİR CİLT

Harrem Akgünlük Suyu doğadan gelen %100 saf içeriğiyle, kırışıklık ve sarkmaları hedef alarak, cildi onarmaya ve beslemeye yardımcı oluyor.

Doğal anti bakteriyel özelliği ile cildinizi koruma altına alan Akgünlük Suyu, tonik olarak ya da makyaj öncesi baz olarak kullanıldığında, kırışıklık ve sarkmaları önlemeye yardımcı oluyor. Cildi nemlendirerek daha sıkı, parlak ve canlı bir cilt görünümü elde etmenizi sağlıyor.

Akgünlük Suyu ayrıca vücudun direncini kuvvetlendiren yatıştırıcı özelliği ile öne çıkıyor ve meditasyon yaparken çok sık kullanılıyor.

karanfil hidrosolü

AKNE, SİVİLCE VE LEKELERE KARŞI KARANFİL HİDROSOLÜ’NÜN GÜCÜYLE TANIŞIN 

Harem Karanfil Suyu doğadan gelen %100 saf içeriğiyle, akne ve sivilce sorunlarını azaltmaya, cildi beslemeye ve onarmaya yardımcı oluyor.

Ciltteki akne ve sivilce gibi sorunların azalmasına yardımcı olan Harrem Karanfil Suyu, cildi beslemeye ve onarmaya destek oluyor. Tonik olarak uygulanabilen saf içerikli Karanfil Suyu, düzenli kullanımda ergenlik dönemi sivilcelerine iyi gelirken leke olumunu da önlemeye yardımcı olur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz