Pratik şık ve dekoratif objeler pratik dekor’da

0
dekoratif ürünler

Evinize sihirli bir dokunuş sloganı ile pratik kolay ve şık objeleri müşterilerinin hizmetine sunan pratikdekor bu gün ki; misafir firmamız. Evlerinizi renklendirmek, hem kendiniz hem de sevdiklerinize hediye etmek için keyifli ürün seçenekler var.

2009 yılında kurulan firma, kendi tasarlayıp ürettiği birbirinden özel dekoratif ürünü hem kendi sitelerinden hem de e-ticaret platformlarından satıyor.

e ticaret siteleri

Trendyol, Gitti Gidiyor, Hepsi Burada, N11, Çiçek Sepeti Eticaret platformlarından siz de bu ürünlere ulaşabilirsiniz. Amazon, Fırsat Bu Fırsat, Ali express sitelerinden de alışveriş yapabilirsiniz.

Duvar Dekorasyonu
dekoratif çerçeve

13 parçadan oluşan bu dekoratif çerçeveleri çok beğendim. Çerçeveleri gayet şık ve çift taraflı bant ile pratik bir şekilde yapıştırılabiliyor. 8 adet çerçeve 30×20 cm, 5 adet ise     20x 20 cm olarak üretilmiş. Bir kaç tanesini tek tek kullanmayı planlasam da 8 adet olanları bir arada kullanacağım. Mdf üzerine baskı yapıldığı için gayet sağlamlar.

Ev düzenleyici

gazetelik, düzenleyici kutu

Bu yukarıda gördüğünüz gazetelik aslında ama düzenleyici olarak da kullanabilirsiniz. Bana geldiğinde 5 parça halinde geldi. Geçmeli sistemi sayesinde, kolayca birleştirdim.

Mutfak ürünleri

kağıt havluluk

Bu şirin bank şeklindeki havluluk da parçalı olarak geliyor. Birleştirmesi gerçekten çok keyifli. Alta kağıt havlu koyup, bank şeklindeki kısmına süs eşyası ya da kupa koyabilirsiniz. Mutfağınıza farklı bir hava katacak Alaçatı modeli kağıt havluluk çok da şık.

Anahtarlık

cumbalı ev anahtarlık

Cumbalı ev şeklinde tasarlanmış ve üretilmiş olan anahtarlık tam bir şirinlik abidesi. Çit bölümü, cumbalı oluşu ve kapı pencere detayları ile müthiş olmuş.

Çocuk odası duvar aksesuarı

mandallı kara tahta

Çocukların odası için harika bir ürün bu. Kara tahta olarak kullanılabileceğiniz gibi;  fotoğraf veya notlarınızı da asabilirsiniz. Ölçüsü de tam ideal 29 x 29 cm.

Kumbara

fıçı kumbara

Fıçı şeklinde üretilmiş, capcanlı renklerde ve resimler ile tasarlanmış kumbaralar ile birikimin tam zamanı.  11 x 17 cm ebatındaki ürünün altında geçmeli bir kapak var. O kapağı döndürüp kumbaranızı açabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz