Dünya ruj gününü Avon rujları ile kutlayalım

0
avon kırmızı ruj

 

Tüm dünyada kutlanan Dünya Ruj Günü’nde de efsane ruj öneriyle Avon her zaman yanında. Bakımlı, %100 mat, ultra kremsi veya süper ıslak. Avon’da herkese uygun bir ruj mutlaka var.

dudak bakım yağı

Kuruyan dudaklar için besleyici bakım Avon’dan. Jojoba, avokado ve Hindistan cevizi yağıyla dudakları besleyen Avon True Dudak Bakım Yağı dudaklarda yapışkan his bırakmıyor. SPF12 güneş koruma faktörüne sahip bu seri tek başına veya rujun üzerine kolaylıkla uygulanabiliyor.

avon-ruj

Tüm cilt tonlarına uyum sağlayan zengin renk seçeneklerine sahip Ultra Mat Ruj  şık tasarımı ve E vitamini, avokado ve susam yağı içeren nemlendirici formülüyle dikkat çekiyor. Mat bitiş sağlarken dudakları da kurutmuyor. Pürüzsüz kadifemsi mat görünüm veren Avon Ultra Mat Ruj, E vitamini, avokado ve susam yağı içeren nemlendirici formülü ile dudakların ihtiyacı olan bakımı kolaylıkla sağlıyor. 18 farklı renk seçeneğiyle her tene uygun olan rengi bulabilirsiniz.

ultra kremsi ruj

Muhteşem kremsi dudakları tercih ediyorsanız dudaklara dudak balm’ı gibi hafif kremsi bir doku bırakan Ultra Kremsi Ruj tam size göre. Canlı ve bakımlı dudakları hedeflerken sivri ucuyla dudakları çerçeveleyerek taşırmadan kolay uygulama imkanı sağlayan ve uzun süreli nemlendiren Avon Ultra Ruj serisinin keyfini çıkarın.

Süper parlaklık ve nemlendirme  Glazewear Dudak Parlatıcısında bir arada. Ay çekirdeği yağı ve E vitamini içeren ışıltılı seri dudaklarınızda süper ıslak bir görünüm veriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz