Bahçe ve balkonlarınız için fide ve tohum

0
yıldız çiçeği fidesi

Hem bahçeler hem de balkonlar hatta cam önleri için çiçek fidesi, sebze fidesi alıp hayatınızı renklendirebilirsiniz. Malum pandemi döneminde sokağa çıkma yasakları nedeni ile dükkanlar kapalıydı.

çiçekler

Sebze fidesi, çiçek fidesi alabilmek için hiç bir kaynak bulamayınca online fide satışı yapan Hobi Fidem ile tanıştım. Hobi Fidem web sitesinde Türkiye’nin en çok çeşidine sahip fide ve tohumları bulabilirsiniz. Dilediğiniz fide veya tohumu alarak ekip , siz de kendi sebzenizi üretebilirsiniz.

lavanta fidesi

Fideler Antalya’dan geleceği için çok endişeliydim doğrusu. Oradan buraya kargo ile gelene kadar solarlar ve ölürler korkusunu yaşamadım desem yalan olur. Fakat o kadar güzel bir kargolama yöntemi kullanmışlar ki; hepsi tazecikti geldiklerinde. Hava alan ambalajlarda, topraklı bir şekilde geldi hepsi.

petunya fidesi

Çiçek Fideleri

Petunya, lavanta, mine çiçeği, yıldız çiçeği  hem görünümleri, hem de kokuları ile güzel farklı farklı fideler aldım.

Sebze Fideleri

Sebze fideleri, olarak ise patlıcan, biber, domatesi ve salatalık aldım. Hepsini çocuklar ile birlikte ektik. Bu keyifli bahçe aktiviteleri ve toprakla uğraşmak inanın tüm stresimizi aldı.

patlıcan fidesi

Kaliteli fideler, uygun depolama, saklama koşullarında kargolandığı için sonuç da harika oluyor elbette. Siz de kendi  sebze , meyvelerinizi yetiştirebilir ve siz de üretebilirsiniz. Türkiye’nin en kaliteli sebze fidelerinin satışının yapıldığı Hobi Fidem siparişlerinizi bekliyor.

biber fidesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz