Vogue Gözlüklerde ilkbahar yaz trendleri

0
wogue eyewear

Vogue Eyewear, 2021 koleksiyonunun beğeniye sunduğu ürünleri ile karşınızda. Koleksiyonun karma niteliğinde her zaman için modaya ilham veren bir ihtişamı var.

Trendlere uygun ton ve renkleri , kadın koleksiyonu, her tür stil tercihi için çağdaş tarzda bir cazibe sergiliyor. Cüretkâr biçimler ve trendlere uygun büyük boyutlu kare formlar üzerinde olmazsa olmaz şeffaf tonlar ve dokulardan minimal metal çerçeveler üzerinde güçlü pastel tonlara ve canlı desenler sergileyen hiç eskimeyen şık tasarımlara kadar tüm stiller, her tür görünümü beklenmedik bir dokunuşla zenginleştirmek üzere tasarlandı.

İşte Vogue tasarımları sizlerle

VO5377S modeli

Her seferinde bakışları üzerinde toplayan kedi gözü, asla eskimez. Duyuları harekete geçiren yeni bir dokuya ve eğimli cüretkâr bir kaş hattına sahip, divalardan ilham alan bu gösterişli model, ışıltılı şeffaf veya opal nüanslar ve renkli degrade lenslerle trendlere uygun bir hava kazanıyor, siyah veya markanın mirası Havana seçenekleri ise modele her sezona uygun bir cazibe katıyor.

 

VO5376S modeli

Bir stil ifade etmenin çok daha ötesine geçen yeni bir dokuya sahip son katmanlar ve aydınlık tonlar, bu kendine güvenen geometrik silüetin kesimli bir yapı sergileyen cüretkâr açılarını aydınlatıyor. Meydan okumaya bayılan bir görünüm için tek tonda renkli lenslerle ışıltılı opal nüanslar veya feminen degrade lenslerle trendlere uygun şeffaf pembe arasından seçim yapın.

 

VO4197S 

Baştan aşağı eğlenceli bir tasarım ve renkli bir tavır, trendlere uygun pasteller ve duyuları harekete geçiren, örgü formunda eğimli yeni sap, bu uçarı metal modele trendlere uygun bir cazibe kazandırıyor. Pembe, leylak veya yeşil pastel tonlar pembe altın, gümüş veya gunmetal çerçevelerle bir araya geliyor, modern tamamen siyah veya şık soluk altın tonunda tek renk koyu lensler ise farklı stillerle kolayca uyum sağlayan bir cazibe ortaya koyuyor

VO4188S 

Bu modern kelebek formlu modelin feminen modunu zenginleştiren, tonsürton lenslere sahip renkli metal çerçeveler, bu gösterişli ve şık tasarıma hareketli bir cazibe katıyor. Şık, passepartout stil için altın üzerine Havana ya da tamamen kahverengi veya siyah arasından seçim yapın, gününüze küçük bir renk dokunuşu katacak bir görünüm için ise sezonun pembe veya mavi tonlarını tercih edin.

 

VO5369S 

Cüretkâr bir biçime ve sofistike çizgili asetatlara yenilik getiren, bu sezonun en moda tonlarının (pembe ve mavi, mor ve eflatun ve cüretkâr kırmızı dahil) aydınlık kombinasyonları, uyumlu tonlarda lenslerle bir araya gelerek bu büyük boyutlu oyuncu stile neşeli bir görünüm ve his kazandırıyor. Tamamen siyah veya şık havana ise modeli, zamanı hiç geçmeyen bir ihtişamın en saf ifadesi haline getiriyor.

VOGUE EYEWEAR ERKEK

VO5380S 

Farklı stil sınırları arasında dolaşan karizmatik retro mod stil ve şeffaf renkler, güven yansıtan bu kare formlu modele trendlere uygun üniseks bir karakter katıyor, olmazsa olmaz turuncu lensler ise hayatın gözlerinin tam içine bakmaya cüret eden bir görünüm ortaya koyuyor. Asla başarısız olmayacak bir stil söz konusu olduğunda ise klasik siyah veya havana, görünüme her zamanki gibi damgasını vuruyor.

VO5370S 

Zamanı hiç geçmeyen bir forma alışılmadık açılar ekleyen ve düz bir kaş hattı sergileyen bu panthos formlu kompakt çerçeve, eski stilin modern bir yorumla yeniden tasarlandığı bu modele kozmopolit bir dokunuş katıyor, cilalı metal vurgular ise stil yaratmanın çok daha ötesine geçiyor. Opal kahverengi, koyu mavi veya tam yeşil ve koyu tonlarda tek renkli lenslerle koyu bir renk paleti sergileyen bu görünüm, dilediğiniz güne stil kazandıracak.

 

VO4193S 

Vintage metal tel tasarımın profiline yenilik getiren bu yumuşak açılı model, klasik stili çağdaş bir bakış açısından yorumluyor, V desenli ince lazer dokunuşları ve canlı renkte kenarlar ise bu yeni yorumun isabetli sonuç vermesini temin ediyor. Asla eskimeyecek bir görünüm için, her stile kolayca uyum sağlayan metal tonlarıyla koyu tonda tek renk ya da degrade lensler arasında seçim yapın.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz