En taze ve lezzetli meyve sebzeler Mevsim Gıda’da

0
sebze-meyve-sepeti-mevsim-gida

Mevsim Gıda 80 yıldan beri; meyve ve sebze toptancılığı yapan, şu anda 4. kuşak tarafından yönetilen bir aile şirketidir. Aslında, İstanbul içindeki otel ve lüks restoranların ürün tedariğini sağlayan firma pandemi ile birlikte gelen talepler üzerine evlere de; servise başlamıştır. İznik halde yerleri olduğu için,  buradan günlük olarak alım yapıyorlar. İstanbul Esenler’de idari binaları ve  aynı zamanda depoları da yer almaktadır.

çilek

Mevsim Gıda işleyişi
Sipariş üzerine günlük olarak halden aldıkları ürünleri soğutmalı araçları ile müşterilerine ulaştırıyorlar. Servisi kendi ekipleri ile yapıyorlar.

avokado-kivi

Mevsim Gıda Tedarikçileri
80 yıllık deneyimin neticesi olarak en iyi üreticiler ile çalışıyorlar. Türkiye’nin her yerinde üreticileri olduğundan, en iyi ürün neredeyse oradan alıyorlar.

salatalık-domates

Tüm ürünleri künyeli olup, müşteriler dilerse,  nerede üretildiğini, nereden geldiğini görebilirler.

elma-armut

Sebze, meyve, reçeller, soslar, yöresel lezzetler, konserveler neler neler var. Sağlıklı ve doğal gıdalara ulaşmak artık size bir tık uzaklıkta.

bamya-konservesiTüm ürünler doğal, tarla ürünleridir. Türkiye’nin dört bir yanında yerel tedarikçileri  bulunuyor. İstanbul içine kendi ekibi ile ve soğutmalı (frigolu) araçlarla hizmet veriyorlar.

sebze-yesillik

Pazar günleri hariç her gün teslimat var. Saat 24:00’e kadar siparişinizi verirseniz, ertesi gün 16:00’ya kadar adresinize siparişleriniz teslim ediliyor. 24:00’den sonraki siparişler bir sonraki gün teslim ediliyor bilginize.

muz-nar

Online sipariş için web adresini bırakıyorum, sizler de taze sebze meyve ve daha fazlası için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
www.mevsimgida.com.tr
mandalina-limon
Kredi kartı, kapıda nakit ödeme veya havale ödemeyi dilediğiniz şekilde yapmanız mümkün.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz