Bionnex organica saç dökülmesi karşıtı şampuan

0
Bionnex organica saç dökülmesi karşıtı şampuan

Bionnex Organica Saç Dökülmesi Karşıtı Şampuanı denedim ve çok beğendim. Ben normal saçlar için olanı kullandım.

Markanın diğer serileri için web sitelerini inceleyebilirsiniz siz de saç tipinize göre. Gelelim konumuza Bionnex organica saç dökülmesi karşıtı şampuan, saç köklerini besliyor ve sağlıklı oluşumuna neden oluyor. Dökülmeyi de ciddi oranda azaltıyor. Organik bitkisel içerikli bir ürün olan Bionnex organica saç dökülmesi karşıtı şampuan içeriği ise şu şekilde.

A, B1, B2, B5 , vitamin E , magnezyum, potasyum ve kalsiyum organik bitkisel içerikli

bionnex_sampuan

Bionnex Perfederm Deomineral Roll-On

Sürtünme ve terleme nedeni ile kol altlarında kararma ya da renk değişikliği olur ya hani. İşte bu içeriğinde Arbutin bulunan ürün bu sorunu ortadan kaldırmaya aday.

Bionnex Perfederm Deomineral Roll-On koltuk altındaki kararmaların giderilmesine yardımcı olur. Gözenekleri tıkamadan tamamen doğal minerallerle ter kokusunu da önler, ve cildinize tazelik hissi sağlar.

bionnex-rollon

Bionnex Preventiva Güneş Kremi SPF 50 +

Güneşe çıkmadan 20 dk önce uygulayın özellikle  dairesel hareketler masaj yapar gibi  tüm cildinize dağıttığınızdan emin olun. İhtiyaç duyduğunuzda, belli aralıklarla uygulayabilirsiniz.

Özellikle deniz ve havuz sonrası mutlaka tekrar kullanabilirsiniz.

Doğal aktif bileşenleri ile UVA ve UVB ışınlarına karşı tam koruma sağlıyor ve güçlü antioksidan destek sağlıyor. Suya karşı dayanıklı olması uzun süreli koruma sağlıyor.

bionnex-suncream

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz