ATELIER REBUL’DEN YILBAŞI PARFÜMLERİ

0

KOKU UZMANI ATELIER REBUL’DEN YILBAŞININ KLASİKLEŞEN HEDİYESİ; PARFÜMLER

Koku uzmanlığı ile fark yaratan Atelier Rebul, 125 yıllık deneyimini yansıttığı parfüm koleksiyonlarıyla sevdiklerinize kendilerini özel hissettirecek o en güzel hediyeyi vermenizi sağlıyor. Atelier Rebul’ün geçmişinden ilham alarak yarattığı zamansız Collection Atelier Koleksiyonu’nda yer alan elegan ve benzersiz parfümler, yeni yıla baş döndürücü notalarla dokunuş yapmaya hazır.

Hediyenin bir sanat olduğu Atelier Rebul’de özenle hazırlanan hediye paketleri, yılbaşı ruhunu en ışıltılı ve sıcak şekilde yansıtan kurdelelerle zenginleştiriliyor, sevdiğinizin baş harfi ile kişiselleştiriliyor ve özel olarak yazdığınız not ile tamamlanıyor.

Atelier Rebul Eau Mystique Eau de Parfum

Atelier Rebul Eau Mystique Eau de Parfum; doğu masallarını anımsatan kokusuyla yeni yılın en benzersiz hediye seçenekleri arasındaki yerini alıyor. İçeriğindeki gül, vetiver, dip notalarındaki amber ve sedir ağacının baş döndürücü etkisi ile gizemli bir yolculuğa çıkartıyor.

atelier rebul no 94

Atelier Rebul No.94 Eau de Parfum

İsmini 1895 yılında İstanbul’un ünlü caddesi Pera üzerinde kurulan Reboul Eczanesi’nin kapı numarasından alan Atelier Rebul No.94 Eau de Parfum, ismine yakışan zarif notaları sunuyor. Safran, sedir, amber ve yaseminin; kadınsı, yumuşak notaları ile yeni yılda herkesi büyülemeye hazır.

Atelier Rebul Jardin Imperial Eau de Parfum

Dünyaca ünlü Parfümör Marie Salamagne tarafından yaratılan Atelier Rebul Jardin Imperial Eau de Parfum, yeni yılın en favori hediyeleri arasına girmeye aday. Bu çiçeksi ve sofistike koku; portakal çiçeği, frezya, şakayık ve menekşenin hem zarif hem baştan çıkaran notaları ile hediye sahibini sarmaya hazır.

atelier rebul jardin

Atelier Rebul Tugra Eau de Parfum

Atelier Rebul Tugra Eau de Parfum; adına yakışır, iddialı bir yeni yıl hediyesi alternatifi. Bergamot, safran ve tonka çekirdeğinin şaşırtıcı uyumu ile, dip notalarından gelen deri ve amberin baş döndürücü etkisi, erkeklerin dünyasına farklı bir kapı aralamaya hazır.

Atelier Rebul Oud Royal Eau de Parfum

Atelier Rebul Oud Royal Eau de Parfum; eski bir İstanbul hatırası gibi, içi ısıtan tatlı kokuları barındırıyor. İçeriğindeki vanilya, sedir ağacı, oud ve yasemin ile benzersiz bir karışım sunan parfüm, ideal erkek hediyeleri arasında dikkatleri üzerine çekiyor.

Atelier Rebul L’Atelier Eau de Parfum

Bu güçlü ve erkeksi koku, üst notalarında bulunan bergamot, dipten gelen biberiye, patchouli ve meşe yosunu ile özel hissettiren yeni yıl hediyeleri arasındaki yerini alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz