Arnetta baba oğul pijama takımları

1
game over pijama takımı

Son dönemlerde bir çok yerde baba oğul pijama takımları görmeye başladım. Ergenlik çağına giren oğlum ve babasının arasında kuvvetli bir bağ oluşmasını sağlamak amacı ile faydalı olabileceğiniz düşünerek internetteki online alışveriş sitelerinden baba oğul pijama takımlarını araştırmaya başladım.

Aynı takımı giymelerini birbirlerine daha yakınlaşırlar aralarındaki bağ kuvvetlenir diye istediğim doğrudur. Fakat oğlum rahatına oldukça düşkündür. giydiği kıyafetin yumuşak olması, onu rahatsız etmemesi, kaşındırmaması gerekli. aksi takdirde beni kırmamak için bir defa giyer tekrar asla giymez. Bu nedenle pamuklu, hava aldıran kumaştan ve rahat formlu bir pijama takımı bulmalıydım.

Arnetta web sitesinde harika pijama takımları buldum. Hatta o kadar beğendim ki, iki takım aldım. Biri kış temalı pijama, diğeri biraz daha eğlenceli bir pijama takımı oldu.İlk aldığım takım tamamen kış temalı, geyikli hatta biraz yeni yıl temasını andırıyor.

baba oğul pijama takımı

Rolly Polly Happy Winter Day Pijama Takımı

Bisiklet yaka oluşu, rahat formu ile hem çok rahat hem de şık olabilirsiniz. Rolly Polly Happy Winter Day pijama takımı harika bir yeni yıl hediyesi seçeneği bile olabilir.

Rolly Polly Game Over İndigo Pijama Takımı

Yüzde yüz pamuk Rolly Polly Game Over İndigo pijama takımı diğer takıma göre biraz daha ince. Çok daha rahat bir formu olmasından dolayı en çok bunu sevdi rahatına düşkün oğlum. Diğer takım daha soğuk günlerde bu takım da hafif serin günlerde hep üzerinde artık. Bisiklet yaka, ribanalı eğlenceli ve rengi de çok güzel.

baba oğul pijama takımı

 

Baba oğul kombinleri çocukları ile takım giymeyi seven babalar için harika bir seçimdir.  Pamuklu kumaşı, rahat yapısı ile baba ve oğul kombinleri sayesinde çocuğunuzla eğlenceli vakit geçirebilirsiniz siz de sevgili babalar.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz