Ecowell Likit Yüz Temizleme Sabunu

0
facial soap ecowell

Ecowell’in likit yüz temizleme sabunu ile cilt temizliği ve bakımı çok keyifli…

Taze ve canlı bir cilt için doğal çözümler sunan Ecowell’den harika bir ürün daha. Likit yüz temizleme sabunu. Cildi kurutmayan yumuşacık krem gibi bir sabun. Ciltte oluşan çevresel etkenlerden kaynaklı kirleri ve ciltte biriken yağı kolayca arındırabiliyor. İçeriğinde yer alan organik mersin suyu cildi temizliyor, arındırıyor ve parlatıyor. Dilerseniz göz makyajınızı ya da ten makyanızı temizlemek için de kullanabilirsiniz.

Hassas bir içeriğe sahip olduğu için cildi kurutmadan temizliyor. Üstelik her cilt tipi,ne de uygun bir sabun olduğu için herkes rahatlıkla kullanabilir. Organik portakal yağı içerdiği için, cildi besliyor ve koruyor. İlk kullanmaya başladığınız gün bile arınmış ve temiz parlak cildinize siz bile inanamayacaksınız. Ecowell likit yüz yıkama sabunu tazeleyici ve canlandırıcı etki sağlıyor. Düzenli kullanmaya başladıktan sonra başka bir ürüne geçiş yapmanız oldukça zor olacak.

Organik Likit Yüz Temizleme Sabunu

Biliyorsunuz, bütün ecowell ürünleri,  İtalyan ICEA enstitüsü tarafından “ORGANIC COSMETICS” olarak sertifikalıdır. Gönül rahatlığı ile kullanmanız için diğer bir neden daha var o da;hayvanlar üzerinde test edilmemiş olması. Üstelik de geri dönüşümlü veya tekrar kullanılabilir ambalaja sahip çevre dostu bir marka Ecowell.

Dermatolojik olarak test edilmiştir ve petrol kaynaklı ürünler içermiyor. Paraben, Silikon, Zararlı Sentetik Kimyasallar, SLS ve SLES, Renklendirici, Likit Parafin,de yok ürünün içeriğinde.

Kullanılışı:

Gelelim ürünü nasıl kullanacağınıza, ihtiyaç duyduğunuz her zaman kullanabilirsiniz. Ben gece yatmadan önce kullanıyorum genellikle. Yeterli miktarda ürünü temiz avucunuza alın, ıslak yüzünüze uygulayın. Masaj yapar gibi dairesel hareketler ile ürünü yüzünüze uygularsanız gözeneklerde kir kalmaz ve güzel bir şekilde arınır cildiniz unutmayın.Su ile iyice durulayın. Hepsi bu mis gibi arınmış taze bir cildiniz var artık!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz