Gıda ile Temasa Uygun Kağıt Havlu

0
sofia premium

Herkes, sağlığına ve hijyene önem verir. Aynı zamanda da  kendini özel hissetmek ister. Bu anlamda kalite ve farklılık arayan tüketiciler için Lila Kağıt, çok özel bir seri geliştirdi.

Yeni Sofia Premium serisi

Yeni Sofia Premium serisinin tuvalet kâğıdı ve banyo havlusu bir ilk olarak, organik aloe vera içeriyor. Serinin ‘Gıda ile Temasa Uygun’ özelliğe sahip mutfak havlusu ise yüzde 25 daha emici ve kalın olarak bizlerin beğenisine sunuluyor. Sofia Premium ailesinin tuvalet kâğıdı, banyo havlusu ve mutfak havluları Ağustos ayı itibariyle raflarda tüketicileriyle buluşuyor.

 

Temizlik kâğıdında standartların dışına çıkarak sınırları zorlayan Sofia Premium serisinin tuvalet kâğıdı ve banyo havlusu pek çok özelliği ile diğerlerinden ayrışıyor. Serinin en önemli farkı ise tuvalet kâğıdı ve banyo havlularında bir ilke imza atarak organik aloe vera içermesi. Sofia Premium serisi tuvalet kâğıdı ve banyo havluları aloe veranın hijyenik olma ve cilde dost özelliği ile kullanıcılarına maksimum seviyede hijyen sağlarken en hassas ciltlerde bile güvenle kullanılabiliyor. 3 katlı olan ürünler aynı zamanda fresh bir kokuya sahip. Ruloların ortasındaki karton mihverler, alışılageldiği gibi kahverengi değil, yine sektörde bir ilk olarak, yeşil renkte tasarlandı.

yeşil mihver

Pandemi döneminde hijyen bilincinin çok daha fazla önem kazanması, kişiye özel ürünlerin üretimini ön plana çıkarttı. Bu yaklaşımla hareket eden Sofia,Premium serisinde organik aloe vera içerikli tek kullanımlık banyo havlularını üretti. Böylelikle tüketici, kendini özel hissetmenin yanı sıra Sofia farkını bir kez daha yaşamış olacak.

Sofia Premium serisi mutfak havlusu yüzde 25 daha emici ve kalın yapısı ile mutfakların vazgeçilmezi olacak

Türkiye’de 2012 yılında bir ilk olarak banyo ve mutfak havlularını özelliklerine göre ayrıştıran Sofia, Premium serisinde de banyo ve mutfaklar için farklı ürünler geliştirdi.

Sofia Premium serisi mutfak havlusunun öne çıkan özelliği ile ise %25 daha emici ve kalın yapısının yanı sıra‘Gıda ile Temasa Uygun’ olması. Sofia Premium serisi mutfak havlusu, gıda ile temasa uygun özelliği sayesinde tüketiciler tarafından gönül rahatlığı ile kullanırken %25 daha emici yapısıyla da Sofia performansının ayrıcalığını bir kez daha deneyimleyecekler. Sofia Premium serisi mutfak havlusunun da serinin tuvalet kâğıdı ve banyo havlusunda olduğu gibi yeşil renkte mihveri bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz