Sevdiklerini mutlu etmek için çikolata gönder

1
cikolata_gonder

Çikolata, denildiğinde hemen hemen herkesin gözleri parlar. Ağzı sulanır ve istemsizce bir gülümseme gelir yüzümüze. Tropik kakao ağacının çekirdek tohumlarından yapılan bu harika yiyecek hepimizin ortak sevdiği bir tatlı.Çikolata kalori değeri yüksek, enerji veren bir yiyecek olmasının yanı sıra aynı zamanda mutluluk veren bir yiyecek olması ile de bilinir.

Çikolatanın etkisi

Beynimize gönderdiği olumlu etkiler nedeniyle çikolata, kişinin kendini daha iyi hissetmesini sağlıyor. Beyin vücuda giren çikolatayı bir ödül olarak algılıyor ve endorfin yani mutluluk hormonu salgılanmasını sağlıyor.Peki bu kadar sevilen ve mutluluk veren çikolatayı siz de sevdikleriniz ile paylaşmayı, onların da gülümseyerek mutluluk saçmalarını istemez misiniz? İşte bu soruya cevabınız “EVET” ise; sizinle harika bir yolculuğa çıkıyoruz.

Sevdiklerinize mutluluk kaynağı çikolata göndermek istiyorsanız size Çikolata Marketi sayfasını ziyaret etmenizi öneririm. İçi lezzetli çikolatalar ile dolu, süslenmiş, şık ve göz alıcı ambalajlar sevdikleriniz için güzel bir hediye olacaktır.

paket çikolata

Ben sizlere iki paket önerisinde bulunacağım, ilki yukarıda gördüğünüz fotoğraftaki seni seviyorum kutusu. Fiyatı 89,90 tl.  Fakat o kadar fazla seçenek var ki; hangisini alacağınıza karar vermekte zorlanabilirsiniz. Sevgiliniz için, eşiniz için, anneniz ya da arkadaşınız için hatta; söz nişan, kız isteme çikolataları bile var. Kadınlar günü için de muhteşem bir hediye alternatifi çikolata. Çünkü; tüm kadınlar çikolataya bayılırlar.

seni seviyorum çikolatası

Özel olarak tasarlanmış, ahşap kutularda sevdiklerinize çikolata göndermeniz için her şey düşünülmüş. Üstelik, uzun mesafelere gönderilen  kargolarda çikolataların erimemesi ve kutunun hasar almadan sağlam bir şekilde teslim edilmesi için; ısı geçirmez, havalı torbalarda kargoya veriliyor.

sevgiliye çikolata

İkinci önereceğim paket ise yukarıdaki fotoğrafta yer alana aşk yağmuru altında sevgililer çikolata kutusu. Fiyatı 99,80 tl. Çikolatalar bitse bile şık ve mesaj içeren ahşap kutuyu anı olarak saklayabilirsiniz. Takı ve aksesuar kutusu olarak değerlendirebilirsiniz. Ya da çikolatayı gönderene ait not, fotoğraf gibi özel eşyaları saklayabilirsiniz.

aşk yağmuru altında sevgililer

Siteye girip seçenekleri ve fiyatları, içeriklerini incelediğinizde; fiyatlarının da çok ekonomik olduğunu göreceksiniz. Hem keyifle yiyeceği çikolatalar hem de bir hediye kutusu iki hediye birden almış olacaksınız. Çikolataların lezzeti ve tazeliği de çok başarılı. Kutuları açtığımda, erime, kırılma, parçalanma gibi hiç bir sorun ile karşılaşmadım. Zaten memmun kalmadığınız ürünü; koşulsuz şartsız iade edebilme imkanı sunuyor çikolata marketi. Bu bile kendilerine ne kadar güvendiklerinin göstergesi diye düşünüyorum.

 

Çikolata kutuları  2.7 mm. kalınlığında ahşap malzemeden imâl ediliyor. Ahşap kutulara desenler; lazer ile yakma, kazıma ve kesme yöntemleri uygulanarak yapılıyor. Yazılarda ya da şekillerde silinme gibi bir sorun yaşamazsınız. Kutu içindeki, çikolatalar dünyanın en kaliteli ürünleriyle eş değerde ve tüm sağlıklı üretim koşullarına (ISO 22000 – ISO 9001) uygun olarak üretilmiştir. Ürünlerde,  alkol, domuz yağı ve katkıları yoktur. Gönül rahatlığı ile tüketilebilir hepsi.

Sözün kısası, güvenli olarak alışveriş yapabilirsiniz. Siparişleriniz hızlı ve hasarsız olarak size teslim edilecektir. Size de sevdiklerinizi mutlu etmenin verdiği keyif kalacaktır. Ürünleri detaylı olarak incelemek ve sipariş vermek için aşağıdaki linkten yararlanabilirsiniz.

www.cikolatamarketi.com

Başka bir yazıda daha görüşmek dileğiyle, mutlu kalın!

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz