Tarz Genç Kadın Giyim Modelleri

0
Mizalle Payetli Bomber (Gri) - Genç Kadın Giyim
Mizalle Payetli Bomber (Gri) - Genç Kadın Giyim

 

Artık sizin de tarzınızı yenilemenizin vakti geldi ise en trend parçaları gardırobunuza kazandırmaya başlamalısınız.  Genç kadın giyim modelleri arasından yapacağınız özel seçimler size sınırsız sayıda kombin seçeneğini sunar. Peki, hangi parçalara yönelmeli, tarzınızı hangi tasarımlarla harmanlamalısınız? Elbette  sizler için bazı önerilerimiz olacak.

  • Ekose Elbise
Mizalle Fırfır Detaylı Ekose Elbise - Genç Kadın Giyim
Mizalle Fırfır Detaylı Ekose Elbise – Genç Kadın Giyim

Her kadının gardırobunda mutlaka bulunması gereken bir parça olan ekose desenli elbise her ortamda giyebileceğiniz kıyafetlerin başında geliyor. Okula, işe, sinemaya ya da arkadaşlarınızla  buluşmaya giderken rahatlıkla kullanabileceğiniz bu kıyafeti yılın tüm mevsimlerinde tercih edebilirsiniz.  Maksi etek boyuna sahip olan bir elbise modelini tercih ederseniz daha cool bir görünüm yakalayabilirsiniz.

  • Kuş Gözü Bağcıklı Sweatshirt
Mizalle Kuş Gözü Bağıcıklı Sweatshirt (Taba) - Genç Kadın Giyim
Mizalle Kuş Gözü Bağıcıklı Sweatshirt (Taba) – Genç Kadın Giyim

Genç giyimin olmazsa olmazlarından biri de kuşgözü bağcıklı sweatshirt  modelleridir.  Tercihinize mutlaka üzerinde baskı bulunan bir sweetshirt modelinden yana kullanmak zorunda değilsiniz. Sade bir görünüme sahip olan bu tasarımlar sınırsız kombin seçeneği sunan kıyafetlerin başında geliyor. Etek ve taytın yanı sıra jean ve  kumaş pantolonlarla da bir arada kullanabilirsiniz.

  • Bomber Ceketler
Mizalle Payetli Bomber (Gri) - Genç Kadın Giyim
Mizalle Payetli Bomber (Gri) – Genç Kadın Giyim

Gardırobunuzda mutlaka bomber ceket modellerinden de olmalı!  Çünkü bu ceket modelleri artık moda rüzgarlarına direnmeyi başarıyor gardıropların joker parçalarından biri haline geliyor.  Çeşitli süslemelerle star parça formu kazandırılan ceket modellerine de yönelebilirsiniz. Payetlerle süslenen ya da işlemelerle ön plana çıkarılan tasarımlar yeni bir tarz oluşturmak istediğiniz her an imdadınıza yetişebilir.

  • Mom Kesim Jean
Mizalle Mom Denim Pantolon (Mavi) - Genç Kadın Giyim
Mizalle Mom Denim Pantolon (Mavi) – Genç Kadın Giyim

Slim fit kesim ya da regular kesim kot pantolon modellerini unutun! Mom kesim jean modelleri  tarzınızı taçlandırmak için tercih edebileceğiniz spor kıyafetlerden biridir. Paçaları sadece bir santimetre kadar kısa olan mom kesim  kot pantolon modelleri ile hazırlayabileceğiniz kombinlerin sayısı azımsanmayacak kadar fazla!  Bu nedenle genç giyim modelleri arasında yer alan mom kesim jean dolabınızda olmalı!

  • Deri Görünümlü Parçalar
Mizalle Deri Görünümlü Tunik Gömlek (Siyah) - Genç Kadın Giyim
Mizalle Deri Görünümlü Tunik Gömlek (Siyah) – Genç Kadın Giyim

Elbette deri görünümlü parçalara da ihtiyacınız olacak. Bu parçaları olabildiğince farklı kıyafetler ile bir arada kullanabileceğiniz tasarımlar arasından seçmeye özen gösterin. Tunik, gömlek ya da ceket gibi  deri görünümlü parçaları tercih etmeniz durumunda çok daha fazla sayıda kombin hazırlayabilirsiniz.

Gelelim tüm bu parçaları en uygun fiyatlar nasıl satın alabileceğiniz konusuna…  Rotanızı hemen Mizalle internet sitesine çevirin ve genç kadınlar için özel olarak hazırlanan kıyafetleri incelemeye başlayın. Yukarıda sıraladığımız parçalar ve çok daha fazlasını bu sitede gayet düşük fiyatlarla satın alabilirsiniz.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz