Sneaker trendi devam ediyor

0

Spor ayakkabı giyimin trendlerinden biri olan sneaker trendi devam ediyor. Spor ayakkabısı rahatlığı sunan sneakerlar, ara mevsimler için kadın ve erkeklerin ilk tercihi haline geliyor.Bu sıralar daha çok kalın tabanlı ve renkli tasarımlar ön planda. 2019 ve 2020 sonbahar kış koleksiyonunda sneaker modelleri göz dolduruyor yine. Her yaştan spor giyinmeyi sevenlerin göz bebeği sneaker modelleri Tergan da ise bambaşka…

Tergan, 2019-20 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda hem şık hem de spor kombinlere uyum sağlayan sneaker kültürünü, kendi özgün tasarımlarıyla bir araya getirdi. Kadın ve erkekler için farklı renk ve formla sunarken, sokak modasına da yön veriyor. Yukarıdaki gri ve füme renklerin birleşiminden oluşan kombin sizce de harika değil mi?

Rahatlığı bir trend haline getiren sneakerlar, Tergan’ın koleksiyonunda her zevke hitap ediyor. Sezonun öne çıkan kalın taban ve blok renk modasını tasarımlarıyla buluşturan Tergan, stil sahibi kadın ve erkeklere ilham oluyor. Aynı anda hem şık hem de rahat olunabildiğini kanıtlayan sneaker modası, günlük ve iş stili için vazgeçilmez bir parça olmayı başarıyor. Tergan’ın klasik, renkli ya da sade sneaker modelleri, sonbahar kombinlerinin en havalı parçası oluyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz