Fisher Price Köpekçik Dönence

0

Ebeveynlerin ve miniklerin her zaman yanında olan Fisher-Price markası, eğlence ve gelişimi bir arada bulunduran oyuncağı “Köpekçik Dönence” ile farklı dönemlerinde bebeklerin en favori arkadaşı olmayı sürdürüyor. Köpekçik Dönence’nin çıkarılabilen parçaları, ev dışında da bebeğin en sevdiği oyuncağı ile beraber olmasına olanak sağlıyor.

Bebeklik döneminde yaşanılan sorunlardan biri olan uykuya geçiş süreci, hem eğlendiren hem eğiten Köpekçik Dönence ile artık çok daha keyifli ve öğretici bir hal alıyor!

Fisher-Price’ın sevilen karakterleri köpekçik, köpekçiğin kız kardeşi ve maymunlardan oluşan Köpekçik Dönence’si, uykuya dalma sürecini farklı bir boyuta taşıyor. Beşiğe bağlanarak kullanılabilen oyuncak, şarkılar ve yıldızlı ışık gösterisi ile uykuya dalmayı eğlenceli hale getiriyor. Aynı zamanda yıldızlı ışık gösterisi ve baş üstünde dönen karakterler, bebeğin duyularını uyararak, miniklerini ve gözle takip etme becerisinin gelişmesine yardımcı oluyor.

Sadece beşiğe bağlı kalmayan bu dönence, çıkarılabilen yapısı sayesinde, bebekler büyüdüğünde ışıklı projektör olarak masa üstünde de kullanılabiliyor. Çocukların farklı gelişim dönemlerinde yanında olmayı hedefleyen Köpekçik Dönence, aynı zamanda bebek arabasına takılabilmesi ile sadece evde değil dışarıda da kullanılabiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz