Pembepotin.com, ayakkabı alışverişim

0

Havalar ısındı, paltolar ve botlar yerini, sneaker, sandalet ve yazlık açık ayakkabılara bırakıyor. 2018 ilkbahar ve yaz sezonunda ayakkabılar çok renkli ve albenili. Ben de yeni sezon ayakkabı modellerini gördükçe dayanamadım ve yaza hazırlık olsun diye harika iki model seçtim kendime. Bu sene yazlık ayakkabı sezonu her yıl olduğundan daha erken açılacak çünkü.

Her kadının dolabında olması gereken bir ayakkabıdır kahverengi rahat bir sandalet. Neden kahverengi derseniz, hem jean, hem etek, hem de elbiselerle çok kolay kombinleniyor. Takdir edersiniz ki, sürekli topuklu ayakkabı giyilmiyor. Bu modelde bir sandalet ile hem şık  bir görüntü verebilir , hem de rahat edebilirsiniz.

kahverengi yazlık ayakkabı, taba sandalet

Topuk boyu 9 cm fakat çok rahat bir ayakkabı. Suni deriden üretilmiş olmasına rağmen, gerçek deri ayakkabı görüntüsünde ve rahatlığında. Fiyatı, 119,90 TL

Seçtiğim bir diğer ayakkabı da, vitrinlerde, çokça görüp beğendiğim bir model oldu. Soft pembe renkli,ayağın neredeyse tamamını kaplayan bir ayakkabı.  Topuk boyu 9 cm .

pudra yazlık ayakkabı

Fermuarı bilek arkasında olan ayakkabılar genelde, beni hep rahatsız ederdi, fakat bu etmedi. Yumuşak bir suni deri kullanılarak üretilmiş. Nasıl kombinleyeceğimi bile planladım şimdiden ben. Şık bir elbise ile, kalem etek hatta taşlı şık bir jean ile harika duracak bir model değil mi sizce de?

pudra pembesi ayakkabı

Yazlık ayakkabı alırken tercihim genelde kalın topuklu ayakkabılardan yana oluyor. Çok özel bir gün olmadıkça yazlık ayakkabı alıken ince topuk tercih etmiyorum. Tüm gün üzerinde duracağım için rahat modelleri seçiyorum.

pembe ayakkabı, yazlık ayakkabı modelleri, 2018 ilkbahar yaz ayakkabı modelleri

Ayakkabıyı alırken renk seçiminde epeyce zorlandım diyebilirim. Bu modelin pudra pembesi, siyahı ve bej rengi de vardı çünkü:) Bej mi alsam pembe mi diye git gel yaşadım ama sonunda pembede karar kıldım. Fiyatı, 99,99 TL

pembe ayakkabı

Alışverişimi, pembepotin.com sitesinden yaptım. Zaman sıkıntısı yaşadığım için online alışveriş yapmak zorunda kalıyorum çoğunlukla. Eğer kalitesine güvendiğim bir site ise de asla pişmanlık duymuyorum bu konuda. Siz de benim gibiyseniz, siteye bir gözatın derim. Farklı bir çok model ve her zevke uygun ayakkabı yer alıyor sitede. Ürünlerin kalitesini beğendiğim için içim rahat olarak tavsiye edebilirim sizlere de..

Başka bir yazıda daha görüşünceye dek, sevgiyle kalalım!

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz