QNET’in yeni koleksiyonu Naturtres serisi

0
girl, genç kız

Güneşin etkisini hissetmeye başladığınız bugünlerde saçlarınıza ve cildinize özel bakım sağlayan QNET’in yeni koleksiyonu Naturtres; hindistan cevizi ve argan yağlı; çay ağacı ve limon özlü doğal içerikli saç ve duş jeli ürünleriyle günlük bakımınızı keyifli hale getiriyor. Organik sertifikalı içeriklere sahip Naturtres, eşsiz kokusuyla da büyülüyor…

Naturtres Çay Ağacı ve Limon Özlü Şampuan

Günümüz şehir hayatı kiri ve stresiyle nefes alamayan saç derisi zamanla kururken, kendisini korumak ve dengesini bulmak isteyerek daha fazla yağ üretmeye başlıyor. QNET’in şimdi yağlı saçlar için yepyeni bir önerisi var. Ferahlatıcı ve dengeleyici etki sağlayan yeni Naturtres Çay Ağacı ve Limon Özlü Şampuanı arındırıcı ve ferahlatıcı özelliğiyle derinlemesine temizlik sağlarken, hacim veren etkisiyle saçları matlaştırmadan bakımlı ve parlak görünmesini sağlıyor!

naturtres şampuan

Naturtres Hindistan Cevizi ve Argan Yağlı Şampuan

Yaz aylarında güneşin etkisi ile daha fazla kuruyan saçlarınıza ekstra bakım sağlayan QNET’in yeni koleksiyonu Naturtres, Hindistan Cevizi ve Argan Yağlı Şampuanı, saç uçlarını besleyip güçlenmesine yardımcı olurken, saçların bakımlı ve sağlıklı görünmesini sağlıyor.

Hindistan cevizi yağı kendine has özel etkisiyle saç tellerinin nemlenmesine etki ederken, E vitamini ihtiyacını karşılayan argan yağı içeriği ile birleşerek kuru ve normal saçlar için nemlendirici etki sağlıyor. Naturtres Hindistan Cevizi ve Argan Yağlı şampuan, bu yaz vazgeçilmezleriniz arasında olmaya aday!

Şampuan satış fiyatı: 42 TL KDV dahil

Naturtres Saç Bakım Kremi

QNET’in yeni koleksiyonu Naturtres Saç Bakım Kremi özel ve doğal içeriği ile saçlarınıza gerekli bakımı sağlıyor. İçeriğindeki hindistan cevizinin koruyucu ve nemlendirici etkisi saçınızı ağırlaştırmadan derinlemesine beslerken, yumuşaklık ve ışıltı sağlayan aynı zamanda E vitamini ihtiyacını karşılayan argan yağı ile saçlarınıza özenli bakım yaparak, saçların banyodan sonra rahatça açılmasını sağlıyor.

Saç bakım kremi fiyatı: 42 TL KDV dahil

Cildiniz Naturtres Çay Ağacı ve Limon Özlü Duş Jeli ” dokunuşuyla yenilensin!

QNET Naturtres Çay Ağacı ve Limon Özlü duş jelinin rahatlatıcı etkisiyle kendinizi spa salonunda masaj yaptırır gibi hissedeceksiniz. Cildinizi derinlemesine nemlendirip yumuşatan Naturtres Çay Ağacı – Limon Özlü duş jeli ile yaz aylarının tazeliği cildinize yansıyacak.

Cildinize Hindistan Cevizi ve Argan yağı mucizesi!

QNET Naturtres Hindistan Cevizi ve Argan Yağı Duş Jeli, Hindistan cevizinin tatlı kokusuyla banyonuzu keyfe dönüştürürken, E vitamini ihtiyacını karşılayan argan yağı vücudunuzu nemlendirerek besliyor. Bu ikilinin muhteşem uyumuna bayılacaksınız!

Duş jeli satış fiyatı: 42 TL KDV dahil

QNET Naturtres saç ve vücut Bakım Serisi’ndeki tüm ürünler; SLS, SLES, Silikon, Paraben, Parafin ve Tuz içermez. Organik sertifikalı içeriklere sahiptir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz