Kahverengi bot ve kahverengi çanta uyumu

0
kahverengi bot, kahverengi çanta

 

Merhabalar;

Bu gün harika bir hava var İstanbul’da. Güneşli ve ışıl ışıl bir gök yüzü insana enerji veriyor doğrusu… Bu gün ki; yazımda sizlere Zaful‘dan yapmış olduğum ve sonucundan çok da memmun kaldığım alışverişimden bahsedeceğim. Nedense bot alırken elim hep kahverengi ya da siyaha gidiyor. Hem bu renklere uygun daha rahat kombin hazırlayabiliyorum, hem de çok şık duruyor. Bakalım sizler son aldığım kahverengi botlarımı ve onunla aynı tonda bir renge sahip olan çantamı sevecek misiniz?

Çantanın boyutu harika, ne küçük ne de büyük. Elde taşımak için de omuzda taşımak için de uygun. Askısını takarsanız omuzda da kullanabilirsiniz. Çantanın rengi ışıkta değişiyor. Renk geçişlerine bayıldım. Elimden geldiğince hem gece hem gündüz çekim yapıp göstermek istedim size de.

çanta, kahve çanta

 

Bu yukarıda yer alan fotoğraf dış ortamda çekildi. Aşağıdaki ise gece ışığında. Gece çekilen fotoğrafta daha koyu görünüyor değil mi:)

Çantanın fermuar kalitesi, ve üretildiği malzeme kaliteli, iç malzemesi de öyle. Telefon koymak, anahtar koymak için de bölümler mevcut çantada.

fermuar, çanta

Genel anlamda beğendiğim ve severek kullanacağımı düşündüğüm bir çanta modeli oldu.

çanta, kahve çanta

kahverengi bot

Çok yüksek olmayan topuk boyu, derisi, yumuşaklığı ile bu botlar da favorilerim arasına girdi. Bilekte biten boyu ve yandan fermuarlı olması nedeniyle günlük kullanıma uygun olan bir bot modeli.

bot ve çanta

Harika bot modellerini incelemek için siteye  bir bakın mutlaka…

Sizce de harika bir uyuma sahip bir ikili olmamışlar mı?

Başka bir yazıda daha görüşünceye dek sevgiyle kalalım.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz