Pembe Sneakers

0

 

Bu gün sizlere Gamiss sitesinden yaptığım bir alışverişten bahsetmek istiyorum. Gamiss ile yeni tanıştım ve gelecek ürünlerin kalitesi konusunda hiç bir fikrim yoktu. Fakat ilk siparişim geçtiğimiz günlerde teslim edildi. Hem 10 günde geldi hem de gelen ürünlerin kalitesi bir çok firmaya göre çok daha iyi. Çanta, sneakers ve bir de beyaz bluz aldım. Üç ürünü de çok beğendim. Çanta ve beyaz bluz ile ilgili yazı daha sonra gelecek . Önce size aldığım pembe sneakerstan bahsetmek istiyorum.

pembe sneaker, pembe spor ayakkabı

Pembe Sneakers aldım. Sitede 3 rengi vardı. Siyah, beyaz ve pembe. Ben seçimimi pembeden yana kullandım. İyi ki de bu rengi seçmişim. Hem gelen ürünün pembe tonu çok tatlı hem de ürün beklediğim gibi çıktı.

Tabanı , içi ve rahatlığı ile çok sevdim bu ayakabıyı. Ben 38 numara giyiyorum 38 numara aldım ve ayağıma tam oldu. Kalıbı oldukça rahat. 37,5 giyiyorsanız 37 numara sipariş verseniz bile rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Gamiss sitesindeki çanta ve ayakkabıların modelleri bir harika. Herkesten farklı bir tarzınız varsa, istediğiniz ürünlere bu sitede ulaşmanız mümkün.

Başka bir yazıda daha görüşünceye kadar sevgiyle kalalım!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz