Bade Natural göz çevresi bakım serumu ve nemlendirici balm

1
bade natural göz çevresi bakım yağı ve nemlendirici balm

 

“Çoğu zaman göz ardı ettiğimiz bir gerçek var ki, cildimize sürülen her ürün büyük oranda cilt tarafından emilerek dolaşım sistemimize karışır ve vücudumuz üzerinde olumsuz pek çok olayın başlamasında tetikleyici olur. Doğal kozmetik ürünler kullanarak doğal ürünlerin faydasını yaşamanın yanı sıra, vücudumuza gereksiz kimyasal ürünlerin girmesini engellemiş oluyoruz.” diyor Bade Natural. Çok da doğru ifade etmişler.  Bu bilinçle bitkilerden elde edilen iki ürününü denedim . Bu yazımda sizlere ürünlere ait deneyimlerimden bahsedeceğim.

Göz çevresi bakım serumu

göz çevresi bakım serumu, bitkisel göz çevresi bakımı

Göz çevresi için bakım serumunu çok beğendim. Yağ şeklinde bir ürün, çok az bir miktar almanız yeterli oluyor. Makyaj ve kirlerden arındırılmış cilde dairesel hareketler ile masaj yaparak uygulanıyor. Önce çok yağlı hissediyorsunuz ama cilt kolayca emiyor. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa uygulama yapmak gerekiyor.1 damla yeterli oluyor inanın.

göz çevresi bakım yağı, göz çevresi bakım serumu

Bu şekilde göz çevresi nemli olduğundan kırışıklık oluşumunu da geciktirecektir diye düşünüyorum. Kokusu çok güzel değil ama kötü de değil. Bitkisel içerikli olduğu için bitki kokuları alıyorsunuz. Ben tam olarak ne koktuğunu anlayamadım ama bu ürünü başarılı buldum ve yumuşaklık ve nem vermesinden dolayı sizlere de önerebilirim rahatlıkla…

Hassas ciltler için nemlendirici cilt bakım balmı

yüz bakım balm, nemlendirici balm, doğal içerikli günlük nemlendirici

Ürünün kapağını açtığımda vazelini andıran görüntüsü  beni ürkütmedi değil ama sonucu gördüğümde bu his uçtu gitti. Parmağımla çok az aldım zaten yağ özlerini bitkilerin kokusunu hissediyorsunuz hemen.

bade natural hassas ciltler için nemlendirici

Parfümsü bir koku beklemeyin öyle bir koku yok. Bu da serum gibi bitki kokuyor. Benim hassas, pul pul dökülen ve her daim yatıştırılmaya ihtiyaç duyan bir cildim var. Bu ürünü temiz cildime uyguladığımda eyvah! dedim “yağlı his bırakacak yapış yapış olacak” Ama cildim bu kremi o kadar çabuk emdi ki ben bile şaşırdım. Yumuşacık oldu. Tahriş olmuş bir noktaya dahi uygulamama rağmen yanma hissi oluşmadı.Ne varsa doğada var gerisi yalan.

Bade natural ürünleri, hassas ciltler için nemlendirici, doğal nemlendirici

Üstelik ürünler geri dönüşebilir ambalajlarda satılıyor. Kutular, broşürler ve diğer kağıt ambalajlar geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılıyor. Cildime de iyi geldi. Daha ne olsun değil mi? Siz de cildinize uygun doğal ürünler için www.badenatural.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Başka bir yazıda daha görüşünceye dek sevgiyle ve hep güzel kalalım!

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz