Her yıl olduğu gibi Sevgili Yasemin tarafından düzenlenen yeni yıl hediyeleşmesi etkinliği için buluştuk. Bu yıl blog yazarı arkadaşlarım ile Kale Center Gönül Kahvesi’ndeydik.

Gönül Kahvesi hakkında biraz bilgi vermek istiyorum sizlere. Gönül Kahvesi, butik bir kahve evi. Türk kahvesindeki tadı ve lezzeti, kendi geliştirdiği özel formülleriyle sunuyorlar müşterilerine. Gönül Kahvesi, bugün Türkiye’de ve yurt dışında 72 şubesiyle, kendi iş alanında en bilinen marka olma hedefini belirleyerek; kendine özgü ürün gamı, mağaza konsepti ve yaratıcı-yenilikçi yaklaşımıyla, hedefine her geçen gün daha da yaklaşmaktadır.
Tatlıları, sandwich çeşitleri ve özellikle kahveleri muhteşem. Buharda kahve tekniğinin uygulandığı Türk Kahvelerinden mutlaka denemelisiniz. Ben bayıldım şahane de köpüğü vardı.

Adı üstünde yeni yıl hediyeleşme etkinliği olunca elbette iki kişi eşleşerek birbirine hediye aldı o gün. Evin Tek kızı Mona benim hediyeleşmedeki eşim oldu. Kendisine hediyeleri için ayrıca teşekkür ederim.
O gün; çok da güzel bir sürpriz bekliyordu bizi. Minval Yayınlarından Beklerken Seni adlı kitabın yazarı Çağlayan Dikmen, bizlere kitaplarını imzalayarak hediye etti. Kitabın yazılma serüveni dahil bir çok konuda kendisiyle sohbet etme şansı da bulduk.
Sevgili Yasemin bizlere sevdiğimiz markaların ürünlerini hediye etmeyi de ihmal etmedi.
Kendisine bu güzel günde beni yanında görmek istediği için çok teşekkür ediyorum. Hediyeleri için sponsor markalara da sevgiler gönderiyorum.
LRouge İlk Adım
Otacı
Dr. Oetker
Vissmate
Restorex
Başka bir yazıda daha görüşmek dileğiyle.
Sevgiyle kalalım!
harika bir gün dü canım tekrar görüşmek süperdi 🙂
Kesinlikle öyleydi tatlım.
iyiki geldin davetime canım 🙂 çok güzel bir gündü
O kadar güzel ve pozitif enerji dolu bir gündü ki.Kocamannnnn öpüyorum 🙂