Kuru ve yıpranmış saçlar için şampuan

1
kuru saçlara şampuan, besleyici şampuan, sarı saç

Sizin de saçlarınız boya, fön, ısıl işlemler sonrasında kurudu ve yıprandıysa ve saçlarınızın eski parlaklığına kavuşmasını istiyorsanız, bu yazımda bahsedecğim kuru ve yıpranmış saçlara özel Ducray Nutricerat şampuana bir şans vermelisiniz. İçeriğinde ilipe yağı bulunduğu için, saçın yeniden yapılanıp eski gücüne kavuşmasını sağlıyor. Farklı ve zengin içeriği sayesinde saçın yapılanmasını sağlayan tüm besleyiciler harekete geçip saç gövdesini onarıyor.

İnanılmaz hoş bir kokusu var ve şampuan kremsi bir yapıya sahip. Saçlarınızı yıkadıktan sonra temizlendiğini ışıl ışıl parlamasından anlayabiliyorsunuz. Banyo sonrası saçlar yumuşacık oluyor en çok bu yönünü sevdim.
Saçlarınızı ıslatın ve avucunuzun içine bir miktar şampuanı alın, masaj yaparak saçlarınıza uygulayın ve 3
dakika saçınızda bekletin. Sonra bu işlemi saçlarınızı duruladıktan sonra tekrarlayın. Haftada 2 defa bu şekilde saçınızı yıkayın. İlk haftadan itibaren sonucu görebilirsiniz. Dermatolojik olarak test edilmiş bir üründür.
Söylemeden geçmeyeyim, aman ha! sakın gözünüze kaçırmayın fena yanıyor:) Eğer yanlışlıkla benim gibi kaçırırsanız bol su ile durulayın hemen.

 

yıpranmış saçlar için şampuan, saç kurutma

Başka bir yazıda daha görüşmek dileğiyle.
Hep güzel kalalım.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz