Harika Kanatlar Jett

7

 

harika kanatlar jett

Herkese merhaba;

Harika kanatlar çizgi filmini hiç izlediniz mi bilmiyorum. İkiz annesi bir anne olarak bizim evde demokrasiyi sağlamaya çalışıyorum her zaman. Bir kızım bir de oğlum olduğu için zevkleri ve izledikleri çizgi filmlerde farklılık gösteriyor daima. Bu nedenle herkesin çizgi film izleme saati farklı. İkisinin tek ortak izlediği çizgi filmlerden biri de  Harika Kanatlar. Laf aramızda ben de çok seviyorum.

harika kanatlar jett

Yardıma ihtiyacı olan farklı ülkelerdeki çocukların imdadına yetişen harika kanatların her macerası ayrı güzel. Her bölümde farklı bir ülkeye gittikleri için çocuklar farklı ülkelerin özelliklerini de öğrenmiş oluyorlar bu sayede. Hatta o ülkenin konuştuğu dile ait bir kelime de öğreniyorlar.

Çizgi filmi bu kadar sevilince harika kanatlar oyuncakları da oğlumun ilgisini çekiyor elbette. Harika Kanatla’rın sevimli ve bir o kadar da tatlı karakteri Jett’in hem ışıklı hem de sesli bir oyuncağı var. Hem uçak oluyor hem de robot. İki farklı yüz ifadesi verebilsin diye takılıp çıkarılan iki parçası da var.Robot olunca ayrı bir ifade uçak olunca ayrı:)

Boyu 15 cm kadar. 2 adet kalem pille çalışıyor. Kıpkırmızı rengiyle çok sevimli bir oyuncak. Oyuncak uçak modunda olunca iki tane ışığı var onlar yanıyor. Benim oğlum 8 yaşında ve keyifle oynuyor ama bu oyuncak ile 3 yaş ve üzeri tüm çocuklar oynayabiliyormuş.

harika kanatlar oyuncak

Kollarını ve bacaklarını çıkarıp takarak robota dönüştürürken çok eğleniyor oğlum. Hem eğleniyor hem de parçaları söküp takarken kendini çok ama çok önemli bir iş başarmış gibi hissediyor. Unutmayın  en iyi beyin fırtınası yapabilen mühendisler, çocukken söküp takmayı seven parça birleştirmeye meraklı çocuklardan çıkmıştır.

Bir de oyun oynarken Jett’İn çizgi filde söylediği sloganı söylüyor.
-Her zaman tam vaktinde:)))

Diğer Harika Kanatlar karakterleri için siz de karakterdukkani.com’a bakabilirsiniz. Başka bir yazıda daha görüşmek dileğiyle.Sevgiyle kalalım!

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

7 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz