Dalin, Çocukları Hayal Güçlerini Özgürce Kullanmaya Davet Ediyor

0
Çocukların kendilerini eğlenerek geliştirebilmeleri ve aileleriyle kaliteli vakit geçirebilmeleri için, bebek bakımında lider marka Dalin, PACE Çocuk Sanat Merkezi ile birlikte “Dalin’le Birlikte Eğlence” projesini hayata geçiriyor.
Mart ayında başlayacak proje kapsamında, Türkiye’nin farklı şehirlerindeki okullarda, AVM’lerde ve PACE Çocuk Sanat Merkezi’nde “Dalin’le Kendin Yap atölyeleri” düzenlenecek. PACE’nin tecrübeli ekibi ile birlikte, çocuklar Dalin şişelerini özgürce ve dilediklerince oyuncaklara, takılara ve süs eşyalarına çevirecekler, bol bol eğlenecekler!
Bunlara ek olarak aynı şehirlerdeki okullarda çocuklar ve ailelerinin topladığı pet şişeler ve boş Dalin şişeleri bir sanatçı ve PACE ekibi desteğiyle dev heykellere dönüşecek, hem çocuklar hem aileler birlikte kaliteli vakit geçirecek.
Bebek bakım ürünlerinde annelerin 1 numaralı tercihi Dalin, çocukların sanatla ve eğlenerek kendilerini geliştirebilmeleri için “Dalin’le Birlikte Eğlence” projesini hayata geçiriyor. Bu proje için 23 yıldır çocuklarla sanat çalışmaları yapan Barış Karayazgan’ın kurucusu olduğu PACE Çocuk Sanat Merkezi ile işbirliği yapan Dalin, çocukların yaratıcılıklarını doyasıya yaşadığı, hayallerini, duygularını, düşüncelerini sanat vasıtasıyla ifade etmelerine yardımcı olacak çeşitli atölyeler oluşturdu.
Sanat Atölyeleri ile Dalin, hem çocukların zihinsel, duygusal, sosyal ve kültürel açıdan eğlenerek gelişmesini, hem de aileleriyle kaliteli vakit geçirmelerini hedefliyor. Bu atölyelerde malzeme olarak boşalan Dalin şişeleri kullanılarak, çocuklar ayrıca “çevre ve sürdürülebilirlik” konusunda da yenilikçi bir şekilde düşünmeye davet edilecekler.

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz