Zeyland’da indirimli alışveriş devam ediyor

2
zeylanda indirimli çocuk ürünleri
Herkese güzel güneşli bir günden merhaba;
Hafta başında kızımın seçtiği kombinleri içeren alışveriş yazıma yer vermiştim. Aynı gün oğlum da kendisi için kıyafetler seçti. Biz ikiziz dolayısıyla bir kardeşe alınıyorsa diğer kardeşe alınması zaruridir efendim bizde:)
zeyland çocuk kıyafetleri
Zeyland‘da Şubat ayı sonuna kadar devam eden %70’e varan indirime ek olarak %10 da kasada ilave indirim uygulanıyor. Bu sayede bir çok kıyafeti alabiliyorsunuz. Oğlum rahat ve yumuşak kıyafetler seviyor; içinde kendini mutlu hissettiği, hareket ederken onu sıkmayan kıyafetlere bayılıyor.
Bu nedenle olsa gerek hemen eşofman tarzındaki gri çizgili pantolonu seçti. Üzeri için de yine kendisinin seçip beğendiği gri renkli bir sweatshirt ile tamamladık.
Zeyland’ın lisanslı kendi markaları var ve hepsinin de ürünleri çok kaliteli. Bebek ve çocuk giyiminde çocukların seveceği renk ve desenleri yine çocuklar için uygun kumaşlar ile bir araya getiriyorlar.
Pamuklu olan sweat shirtleri anneler çok severler, ben de onlardan biriyim.
Pamuklu giysiler vücuttaki teri emmesinin yanı sıra vücudun nefes almasını da sağlıyor. Hassas bebek ve çocuk  ciltleri için pamuklu kumaşlardan vazgeçilmemeli kesinlikle. Çünkü, pamuklu kumaşlar, sıcağa karşı vücudu kalkan gibi koruyor.
%100 pamuk çocuk giyim ürünleri
Yukarıdaki sweatshirt %100 pamuk ve yumuşacık.
Bu ürünü oğlumun beğenmesine şaşmamak gerek. Bu gün şunu öğrendim; çocuklar büyümeye başladıktan sonra kendi seçimlerini yaparlarsa daha mutlu oluyorlarmış. Özellikle alışverişe gidecek çocuk erkek çocuk olursa.

zeyland çocuk kıyafetleri

Yoğun ısrarlarım sonucunda yukarıdaki fotoğrafta yer alan  sarı tonu harika olan bu  t-shirt’ü aldık. Sarının rengi o kadar iç açıcı ve tatlı ki bayıldım. Altına kahverengi yine %97 pamuk olan bir pantolon seçtik. Kahverengi bir de kemer ile alışverişimizi sonlandırdık.
Ben bu sarı kahverengi kombini çok sevdim.
Sizce de çok güzel değil mi?

kahverengi pantolon zeyland
Zeyland’da Şubat ayı sonuna kadar devam eden %70’e varan indirime ek olarak %10 da kasada ilave indirim uygulanıyor. Bu ayın bitmesine çok az bir zaman kaldı ve indirimleri kaçırmamak için elinizi çabuk tutmanızı öneririm.
Başka bir yazıda daha görüşmek dileğiyle.
Sevgiyle kalalım!
kahverengi çocuk pantolon

ilknurundunyası’nı instagram’da  TAKİP EDİN

ilknurundunyası’nı facebook’da   TAKİP EDİN

 

ilknurundunyası’nı twitter’da        TAKİP EDİN

 

 

 

 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz