Örümcek Adam Figür Oyuncak

2

 

Okullar için yarı yıl tatiline çok az kaldı. Çocuklar ellerinden geleni yaparak, sorumlulukları çerçevesinde okula uyum sağlıyorlar. Ödevler yapılıyor, odalar , oyuncaklar toplanıyor. Hatta kendileri tek başlarına banyolarını yapmaya bile başladılar. Minik minik yapılan bilgi tarama testlerinde çok başarılı olan oğlumun en sevdiği kahramanlardan biri Örümcek adam ve  örümcek adam oyuncakları. Son zamanlarda dilinden düşürmediği konuşan örümcek adamı, onu derslerindeki başarılarından dolayı ödüllendirmek için aldım ve son derece mutlu oldu.

Daha önceki yazılarımdan da hatırlayacağınız üzere, kostümü de vardı örümcek adamın. Onu giyerek eline de konuşan örümcek adamı oyuncağını alıp kahraman olmaya çalışıyor.

Aniden koşup üzerime atlamasını saymazsak gayet mutluyuz şu an. Hatta o kadar motive oldu ki; okuduğu kitap sayfa sayısını artırdı. Başarının ödül ile takdir edilmesi çok önemli bizde. Hem mutlu oluyor hem de daha gayretli olmak için kendini zorluyor bir sonraki ödül için:)

4 yaş ve üzeri çocuklar için güzel bir hediye seçeneği Türkçe konuşan Örümcek adam figürü. Sizin de çocuğunuz örümcek adam seviyorsa onu ödüllendirmek için tercih edebilirsiniz.
Sevgiyle kalalım!

 

 

 

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz