Okullar kapanıyor gelsin eğlenceler

1
Yıl sonu geldi çattı; okulların kapanmasına çok yaklaştığımız şu günlerde sizinde çocuklarınız, karne hediyeleri ve karne ödüllerini dillendirmeye başladılar mı bilmiyorum. Fakat ikizler de durum vahim 🙂
Onlar da haklılar, tüm yıl boyunca ders, ödev, aktivite bir çok sorumluluklarını yerine getirdiler, ödülleri ve eğlenceyi hak ettiler değil mi?
 Malum benim hayat ikizler uyuduktan sonra başlıyor:) Kahvemi yudumlarken, bir taraftan da web’de  geziniyordum.  Eglenje.com ile tanışmam o an oldu… Eğlence ile ilgili tüm aktivite biletlerinin ekonomik ve avantajlı olarak sunulduğu bir satış kanalı.
Örneğin hafta sonu çocuklarınız ile birlikte Vialand‘a gitmek istiyorsunuz, eglenje.com’un sitesine giriyorsunuz , üye olabilirsiniz ya da  dilerseniz, üye olmadan da hemen vialand biletinizi online olarak siteden alıyorsunuz. Elbette ki; üye olduğunuzda %5 puan hediye ediliyor size.
Bunun bana ne faydası var diye soracak olursanız hemen açıklayayım efendim. Aracınız yoksa, toplu taşıma ile de in, bin yapmak istemiyorsanız size çok güzel bir haberim var
Biletlerinizi siteden aldığınızda, İstanbul’da bir çok noktadan kalkan servisleri ücretsiz kullanarak kullanabilme şansınız oluyor. Diğer bilet fiyatlarına göre daha indirimli olarak satın alabiliyorsunuz biletlerinizi üstelik.
 KidzMondo , ViaSea Tema Park, Minopolis, İstanbul Dolphinarium , Jurassic Land, Darıca Hayvanat Bahçesi ile İstanbul Akvaryum‘a   biletlerinizi almak için siteyi mutlaka ziyaret etmenizi öneririm. Yaz tatili uzun iyi değerlendirmek gerek değil mi?
 

 

 

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz