Lesoleil nasıl bir şampuan?

2
Merhabalar, bugün son zamanlarda hem televizyonda hem de internette çokça adı geçen LESOLEIL güneş görmeyen saçlar için üretilmiş şampuan deneyimimden bahsedeceğim sizlere. Saçlarınız gün boyunca güneş görmüyorsa, hava almıyorsa, saç derisindeki oksijen oranı azalıyor ve saç kökleri beslenemez duruma geliyor. Bu durumda sağlıklı bir saç beklemeniz zor tabii .
Terranova Cosmetics kapalı kalan saçlar için harika bir çözüm bulmuş ve Lesoleil’i üretmiş.
Saçlarım röfleli ama sadece  uçlarda boya kaldığını unutan ben , boyalı saçlar için olanı kullandım ve sonuçtan memmun kalmadım. Neden sonra normal saçlar için olanı da deneyeyim dedim ve sonuca  bayıldım. Gün boyu ofisteyim ve ancak hafta sonunda güneşi görüyor saçlarım.Bu nedenle şampuanı kullanmak için geçerli bir nedenim var değil mi?
Şampuanın içeriğine baktığımda, paraben, paraffin, SLS, SLES gibi zararlı kimyasalların olmadığını gördüm ve çok mutlu oldum. Hep bebek şampuanlarını beğeniriz ya zararsız diye, işte bu şampuan da o kadar zararsız . Biberiye, bezelye, çörek otu, ısırgan otu ve aloevera  bitkilerinden formüle edilmiş. Bezelyenin saç uzatma etkisi olduğunu biliyormuydunuz? Ben de yeni öğrendim.İçinde bezelye olduğuna göre saç uzamasına da yardımcı olabileceğini düşünüyorum.
Çinko, bakır, demir magnezyum ve silis içeriği ile de güneş ışığı verir gibi saçları besliyor.
Marketlerde, eczanelerde ve parfümerilerde kolaylıkla ulaşabilirsiniz ürüne. Fiyatı ise içeriğine göre çok ekonomik.
650 gramı 13,90 tl 375 gramı ise 9,90 tl.
Saçlarınıza düşkünseniz, denediğinizde vazgeçemeyecğiniz güzel ve başarılı bir ürün olmuş.

 

 

 

 

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz