Kliksa 1. Blogger Buluşması

0
Merhabalar;
Bugün sizlere katıldığım Kliksa 1. Blogger Buluşmasının detaylarından bahsedeceğim.

Kliksa herkesin bildiği üzere, sahip olduğu geniş ürün gamını ,  Sabancı güvencesiyle biz tüketicileri ile buluşturan online alışveriş firması.250,000’den fazla ürün çeşidinin olduğunu öğrendik.Teknolojiden, anne bebek ürünlerine, mobilyadan tekstile aradığınız her ürüne kolayca ulaşabilmeniz mümkün.

 

Bizi kendi evlerinde kliksa binasında, ağırlayan kliksa çalışanları ve yöneticilerinin ışığı ve enerjisi çok güzeldi.Hepimizi mutlu etmek ve sorularımızı cevaplamak için oradaydılar. Biz merak ettiklerimizi sorduk, onlar yanıtladı. Onlar bizim beklentilerimizi merak etmişler bizler anlattık.Kısacası sohbet eşliğinde güzel bir kahvaltı yaptık o gün.

Kliksa’nın genel Müdürü Nevgül hanım bize önce kendisini tanıttı sonrasında ise bir alışveriş sitesinden beklentileriniz nelerdir? dedi ve bizler konuyla ilgili fikirlerimizi paylaştık.

Bir de inanılmaz güzel indirimleri yakalayabileceğimiz Patlangaç ile ilgili bilgiler verdi bize Kübra hanım.

“Patlangaç” indirim haberlerini müjdeleyen ve sürprizlerle gelen Kliksa’nın son günlerdeki en sevilen habercisi. “Patlangaç”ın hangi ürün için bir sürprizle çıkıp geleceği ise hiç belli değil. Her gün, belli ürünlerdeki özel indirimleri haber veren “Patlangaç”a televizyon reklamlarında denk gelebilirsiniz. Ama fırsatı kaçırmak istemiyorsanız “Patlangaç”ı yakın takibe almanızda yarar var.
“Patlangaç”ı merak edenler, Kliksa’nın Youtube sayfasından takibe geçebilirler.

Müşteri odaklı çalışan, empati kurabilen ve profesyonel bir ekibe sahip olan kliksa’ya 2016 yılında da başarılar diliyorum.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz