Stilgiyin ile online mağazalar tek çatı altında!

0

Hemen hemen hepimiz şimdi bahsedeceğimiz sorunu yaşıyoruz öyle değil mi değerli takipçilerim…
Zamandan tasarruf, oturduğunuz yerden alışveriş yapmak ve yorulmadan alışveriş yapmak için hepimiz online alışveriş sitelerini kullanıyoruz.Tüketici alışkanlıkları artık çok değişti, internet artık hayatımızın merkezinde.
Site site dolaşmak yerine tek bir siteye girip arama motoruna takı, çanta, kozmetik, elbise o an ki, satın alma ihtiyacı duyduğunuz ürün ne ise onu yazarak; hepsini liste halinde karşınızda görmek istemez misiniz?
İşte bunu bulabileceğiniz harika bir site keşfettim.
StilGiyin’de giyim ürünleri, son moda ayakkabılar, çantalar, kozmetik ürünleri ve aksesuarlar bir araya getirilerek ziyaretçinin istediği ürüne en kolay yoldan ulaşması hedefleniyor.
 Örneğin; “38 beden siyah elbise” yazıp ara butonuna tıklayınca ,yüzlerce markanın aradığınız ,özelliklerdeki bir çok ürünü sergileniyor. İstediğiniz beden, marka ve fiyat aralığını belirleyip alışverişinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.
İstediğiniz ürüne hızlı ve kolay yoldan ulaştıktan sonra satın almak istediğiniz ürüne  tıklayıp, asıl satış yapılan siteye yönlenerek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz..
Ayrıca anlaşmalı stilgiyin’in anlaşmalı olduğu sitelerden  , kullanıcılarına özel indirim kuponları da sunuluyor. Böylece StilGiyin’e gelerek sadece zamanınızdan değil paranızdan da tasarruf etmiş oluyorsunuz.
Sitede 200.000 ürün ve 2500’ü aşkın marka bulunuyor.
Stilgiyin ile  alışveriş yapmak çok daha zevkli, hızlı ve kolay
ve
sosyal medya hesaplarından takip ederek fırsatları kaçırmamanızı tavsiye ederim.
Mutlu günler!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz