LEVI’S® “REVEL” İLE DAHA ŞEKİLLİ BİR VÜCUT, MUHTEŞEM KIVRIMLAR…

0

Levi’s® Revel koleksiyonu “Sıvı Şekillendirme Teknolojisi” ile vücudunuza mükemmel bir görünüm kazandıracak…
Levi’s®, yenilikçi tasarım tekniklerinin kullanıldığı denim içinde eriyen özel bir “Sıvı Şekillendirme Teknolojisi” ile kadınların vücut şeklini ön plana çıkaran, belirginleştiren ve istenilen bacak ve kalça görüntüsünü veren Revel jean koleksiyonunu hazırladı.

Vücudu şekillendiren, kalçayı kaldıran, uzun dikişleri ile de vücuda daha uzun bir siluet kazandıran “Sıvı Şekillendirme Teknolojisine” sahip koleksiyon, kadınlara feminen, çekici ve iddialı bir görünüm sağlayacak.

Vücuda mükemmel uyum sağlayan, yumuşak dokusuyla ve rahatlığıyla dikkat çeken Levi’s® Revel jean’ler ile kadınlar kendilerini çok feminen ve seksi hissedecek.  
Çığır açan Levi’s® Curve ID sisteminden yola çıkan Levi’s® Revel koleksiyonunun, Slight, Demi ve Bold olarak üç kalıbı bulunuyor. Levi’s® Curve ID gibiLevi’s® Revel koleksiyonu, kadınlar için genel sorun olan kalıba uymama ve yaşanan hayal kırıklıklarını ortadan kaldıran, vücudun tüm güzel kıvrımlarını ön plana çıkaran özel bir kalıp sistemine sahip.

Tüm Levi’s® mağazalarında bulabileceğiniz, farklı renk ve yıkama seçeneklerinden oluşan Revel jean’lerin skinny veya straight gibi farklı paça alternatifleri de bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz