DORE ÇORAP’TAN SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL 50 TL HEDİYE ÇEKİ FIRSATI

0

Sevgililer Günü’nde ‘aşkınızı’
Dore Çorap ile şımartın

Sevgi, insanın en güzel hislerinden biri hiç şüphesiz… Yaklaşan Sevgililer Günü için de hepimizin farklı planları var. Kimi sevdiğine bir sürpriz yapacak, kimi aşkını ilan edecek, kimiyse aşkına sımsıkı sarılacak. Bu özel günde sevdiğini hediye yağmuruna tutup şımartmak isteyenlere ise Dore Çorap’ın bir sürprizi var. Sıcacık, yumuşacık ve bir o kadar da iddialı çoraplarıyla fark yaratan Dore Çorap, Sevgililer Günü’ne özel 50 TL’lik alışveriş hakkı kazanma şansı sunuyor.
Kalite ve stili uygun fiyatla buluşturan Dore Çorap, 23 Ocak – 13 Şubat 2013 tarihleri arasında www.dorecorap.com’dan 25 TL ve üzeri alışveriş yapan 50. ve 100. kişilere Dore Çorap’tan 50 TL’lik alışveriş hediye ediyor. Üstelik kampanyaya katılmak için yapılacak 25 TL ve üzeri alışverişlerden kargo ücreti de alınmıyor. Kazananlar 14 Şubat Günü www.dorecorap.com online alışveriş sitesi ile Dore Çorap’ın Facebook ve Twitter sayfalarından ilan edilecek.
Sevgililer Günü’nde ister aşkınızı şımartmak isteyin, ister “Benim aşkım annem, babam ya da çocuğumdur.” deyin. Her yaştaki sevdiklerinize özel hediyeler vermek, bunu yaparken de 50 TL’lik alışveriş hakkı kazanma şansını yakalamak isteyenler www.dorecorap.com’dan Dore Çoraplara ulaşabilir. Dore Çorap’ı Facebook’ta facebook.com/dorecorap ve Twitter’da twitter.com/dorecorap adreslerinden takip edebilirsiniz.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz