Lezzeti ve genetiği bozulmamış tahıllar

0

Ülkemizde ilk defa, tohum güvenliğinden yola çıkarak, gerçek tohumlardan, gerçek gıdalara sloganı ile üretim yapan bir tahıl firması Kappadokia Gıda.

kappadokia_gida

Doğaya ve insana dost gıdalar üreten, sağlıklı ve güvenilir gıdalar sunan sorumluluk sahibi bir üretici firma. Tüketicilerine, endüstriyel gıdalara karşı, atalık tohumlardan , alternatif ve yenilikçi ürünler sunuyor. KAPPADOKIA Gıda kaynağı belli, tamamen doğal ve doğadan, sağlıklı ve alternatif gıdaları ülkemizde üretip halkımızın tüketimine sunmaktadır.

siyah nohut

 

Sağlığa zarar veren hiçbir gıda katkısı, koruyucu ve kimyasal kullanmadan geleneksel yöntemlerle ürünlerini üretiyorlar. Bitkisel üretimlerini ise tamamen  kendi bünyesinde gerçekleştiriyorlar.

mor un

Kappadokia Gıda ailesi olarak, Kırşehir’de dedelerinden miras 50 yıldan fazladır geleneksel un üretimi tecrübesi  ile ürünlerini çeşitlendirerek devam ediyorlar yollarına.

Kappadokia Gıda olarak 2020 yılında, ülkemizin ilk atalık, genetiği korunmuş buğday çeşidinin tescilini, Kappadokia Tohum firması aracılığı ile gerçekleştirmiştir.

kappadokia_gida_makarna

Tüketicileri antik, atalık tahıl ve baklagillerle tekrar tanıştırıyorlar anlayacağınız.

Endüstriyel buğday unlarına karşı, on binlerce yıldır, melezleme bile olsa genetik yapısına müdahale edilmemiş, Anadolu’nun kadim, antik tohumlarını, siyez, kavılca, kızıl buğday, karakılçık, gacer, gernik ve şahman gibi yerel çeşitleri geleneksel yöntemlerle taş değirmenlerde tam tane, katkısız unlar, ezmeler ve bulgurlar üretiyorlar.

çavdar unu

Aktive edilmiş, diğer bir deyişle filizlendirilmiş unlar başta olmak üzere, sağlıklı gıdalar üretiyorlar. Aktive edilmiş tahıl taneleri filizlenme sırasında tahıl olmaktan çıkıp bitkiye dönüşürler, besleyicilik ve insan sağlığına yararlı duruma gelirler.

Organik ürünler, bakliyatlar, tahıllar ve kahvaltılık gevrekler dahil bir çok ürün için firmanın online satış sitesinden alışveriş yapabilirsiniz.

https://www.kappadokiagida.online/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz