qb natural fırçaları

2
tırnak bakım fırçası

Güzellik kişiden kişiye değişen estetik bir anlayış olsa da dış görünüş ve fiziksel hoşluk kadınlar için çok önemli.   Kadınlarda da doğal güzellik vurgusu yapılsa bile  güzel yüz ve güzel vücut hatları günümüzde çok değerli. Bu nedenle, kadınların hayatının önemli bir bölümünü güzellik ve estetikle ilgili çalışmalar oluşturur. Kadınlar, her zaman, güzel ve şık görünmek ister .

Şimdi sizlere güzelliğinize yardımcı olacak doğal ürünlerden, qb natural ürünlerinden bahsedeceğim. Haydi yerleşin koltuklarınıza başlayın okumaya…

Vegan Selülit Fırçası

vegan selülit fırçası

Yaz ve deniz sezonunun açıldığı şu günlerde bir çok kadını rahatsız eden selülitler ile başa çıkmanın anahtarını veriyorum sizlere. Tampiko bitki lifleri ile hazırlanmış,  vücut kullanımı için tasarlanmış vegan selülit fırçası. At kılı fırçadan biraz daha sert bir yapısı olmasına rağmen;  etkisi daha fazla. Islak olarak kullanılıyor.

selülit fırçası

Selülit jeli veya selülit kremi ile  duşta rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hayvansal veya sentetik herhangi bir bileşen içermiyor. Masaj hareketlerini kalp yönüne doğru yukarı hareketlerle uygularsanız daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.

 

at kılı yüz fırçası

At Kılı Yüz Fırçası

Cilt bakımında en önemli adım cildi arındırmak değil mi? Arındırma sonrası ise; ölü hücrelerden kurtarma geliyor. At kılı yüz fırçası ile cildinize peeling yapıp kan dolaşımını artırabilirsiniz. İnce çizgilerin önlenmesine yardımcı olurken; yüz bağ dokularını da kuvvetlendiriyor.
Kuru fırçalama şeklinde yukarı yönlü hareketlerle uygulayabilirsiniz.

tırnak bakım fırçası

Tırnak Bakım Fırçası

Tampiko bitkisinden üretilen ıslak olarak kullanılabilen bir fırça bu. Manikürden önce kullanılması manikür işleminizi kolaylaştırır ayrıca günlük olarak tırnak içindeki bakteri ve virüsleri temizleme amacıyla da kullanılabilir. Tırnak ucu ve tırnak üstü etlerini temizlemede çok etkilidir. Manikür pedikür setinize eklemeniz gereken bir ürün. Tırnaklarınıza ve avuç içinize ve hatta ayaklarınıza peeling de yapabilirsiniz. Kullanım sonrası suyla temizleme işleminden sonra ahşap kısım üstte kalacak şekilde kurutmanızı öneririm.

Aşağıdaki linkten firmanın satış sayfasına ulaşabilirsiniz!

http://shopier.com/qbnatural/

Mutlu alışverişler dilerim.

2 YORUMLAR

  1. İlknur hanım merhaba,
    At kilı yüz fırcanizdan almak istiyorum.Fakat kargo şirketlerine hiç güvenin kalmadı.Trendyolndan sipariş ettiğim başka bir markanın yüz fircasi ve diğer ürünler onayım olmadan defalarca iptal oldu.Elden alabileceğim adres var mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz