Kışın en çok kullanılan bakım kremlerinden biridir herhalde el kremleri. Ben en çok lip balm ve el kremi kullanıcısı olarak bu günkü yazımda Cosmed soft el bakım kremine yer vermek istedim.
Yoğun nemlendiricili bir krem.Kış günlerinde soğuktan çatlayan elleriniz için harika bir öneri.Paraben, alkol içermiyor.Dermatolojik testlerden geçmiş ve hem kadın hem erkek unisex olarak kullanılabiliyor.
İhtiyaç duyduğunuz her an kullanabilirsiniz.Gece yatmadan önce sürerseniz daha iyi sonuç alırsınız. Tüm gece elleriniz kremi iyice emecek ve yumuşacık ellere uyanacaksınız sabah.
Hızlıca cilt emiyor ve yağlı o sevmediğiniz his oluşmuyor ellerde.
Sonuç mu?
İçeriğindeki, aloe vera, e vitamini, gliserin gibi cildi tazeleyen ve nemlendiren bitkisel özler sayesinde, kuru ve çatlak cilt dokusunu nemlendirir, tahriş olmuş cilt tabakasını sakinleştirir. Mevsimsel değişimlerle birlikte, dış etkenlerin cilt üzerindeki yıpratıcı etkisine karşı cildi korur.
İlknur Balcıİstanbul'da yaşayan , keşfetmeyi seven ve çalışan bir ikiz annesiyim. Organik ve doğal ürünlere bayılırım,kendi turşumu kurar, kendi reçelimi kendim yaparım. Her güzel şeyin sevgiyle büyüdüğüne, yaşamın sevgiyle güzelleştiğine inanırım. Çocuk da yaparım kariyerde, üstüne bir de yazarım dedim ve ilknurundunyasi.com çıktı ortaya . Kadına, yaşama bebek ve çocuğa dair kısacası hayata dair ne varsa hepsi burada. Sevgiyle kalalım!
View Comments
merhaba cnm merak ettiğim bir üründü yazın çok iyi oldu mutlaka denenmeli :) bu arada seni bloğumdaki 8mart hanımeli hediyeleşme etkinliği ne davet ediyorum katılırsan çok mutlu olurum sevgilerimle :)
teşekkür ederim bu soğuk günlerde paylaşmak istedim ben severek kullanıyorum unisex olduğu için eşimde öyle:)
etkinliğe katıldın mı cnm..
merhaba:) cilt bakımı ve kozmetik ürünlerine meraklıysanız özellikle buypasa.com a bakmanızı öneririm. günlük veya haftalık birçok markaya ait ürünlerde indirimler oluyor